Justin Alexander

Nincs raktáron ELADVA!

Organza báli ruha szív alakú kivágással

A ruha száma: 8742

Szállítás: Ingyenes

Méret: 42/44 (De a fűző miatt flexibilis a méret.)

Hossza (a nyaki gödröcskétől mérve): 150 cm

Színe: elefántcsont (nem olyan vad fehér, mint a hivatalos képeken,egy árnyalattal sötétebb, az általam készített képeken jól látszik)

A ruha használt, de tökéletes állapotban van, Angliában direkt erre szakosodott szakemberek által lett tisztítva 40 ezer forintért. 

Továbbá átalakításon esett át, fűző lett bele varrva a korábbi gombok helyett, így a mérettáblázatot tekintve nagyobb flexibilitást nyertünk és képes az alakhoz is jobban illeszkedni. 

A pánt nélküli organza pliszírozású, asszimetrikus felső rész szív alakú kivágással szinte minden alkatú hölgynek csodásan áll. A deréktól bővülő báli fazonú szoknyát a hosszú uszályon kívül még a nagy mille-feuille organza labdácskák teszik nagyon látványossá és lélegzetelállítóvá. Ebben a különleges ruhában igazi hercegnőnek érezheted magad a Nagy napon!

Az ajánlat a képeken látható kiegészítőket (övet, kesztyűt, autót :-) ) nem tartalmazza.

Kérlek, ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot, azért vagyok, hogy segítsek megtalálni álmaid ruháját! :-)

https://www.justinalexander.com/justin-alexander/collection/wedding-dresses/8742/

Szálítás: ingyenes

Fontos! Vásárlás esetén kérem az ingyenes opciót  választani! Köszönöm.

*Az árak angol fontban értendőek, a ruhák ára forintban is felvan tüntetve, ez azonban tájékoztató jellegű, az aktuális árfolyam függvényében változhat.


120 000 Ft 415 000 Ft