ESKÜVŐI GARDRÓB SHOWROOM

Megnyílt Webáruházunk SHOWROOMja Budapesten, Esküvői Gardrób Showroom néven. Így nyílt napjainkon megtudtok bennünket látogatni ás akár a már megrendelt ruháitokat személyesen is áttudjátok venni, illetve feltudjátok próbálni Budapest belvárosában. :-) 

Továbbá Nyílt Napjainkon fantasztikus lehetőséget kínálunk arra, hogy teljesen díjmentesen raktáron lévő gyönyörű ruháinkat felpróbáljátok. Ezeken a napokon személyes tanácsadással és megélepetésekkel várunk. :-)

Őszi nyílt napjaink várhatóan - Szeptember 10-én és 24-én, október 8-án és november 5-én és 19-én és december 3-án lesznek

Ha a nyílt napunkra valamiért nem tudsz jönni, ne keseredj el, mert nagyon szìvesen segìtek az online vásárlásban, kérlek ìrj e-mailt vagy ìrj bejelentkezve messengeren, sok Menyasszony találta meg az Álomruháját  ezen az úton is Nálunk.  :-)

Vagy ha mindenképpen személyesen szeretnél jönni, akkor íratkozz fel várólistánkra, az alábbiakban megadott elérhetőségeink egyikén. :-)

Kérlek, foglalj időpontot minden esetben, amikor megszeretnél minket látogatni az alábbi elérhetőségeink egyikén. 

Bejelentkezni az info@weddingdesignerdress.com e-mail címen vagy messengeren (kérlek, saját néven jelentkezz be, mert vendégként nem mindig működik) vagy a 06204349333- as telefonszámon lehet. Várunk Titeket sok-sok szeretettel! :-)

PickUp Point szolgáltatásunk illetve nyílt napos rendezvényeink díjmentesen vehetőek igénybe nyílt napjainkon.

Az alábbi ruhák mind raktáron vannak, így előrendelés nélkül, rövid szállítási idővel szállítjuk Őket házhoz vagy személyesen próbálhatóak Esküvői Gardróbunkban! :-)

Kategóriák