ESKÜVŐI GARDRÓB

MEGNYITOTTUNK!!!!

Megnyílt Webáruházunk PickUp Point-ja Budapesten, Esküvői Gardrób Showroom néven. Így megrendelt ruháitokat személyesen is áttudjátok venni, illetve fel is tudjátok próbálni Budapest belvárosában. :-) 

Továbbá Nyílt Napjainkon fantasztikus lehetőséget kínálunk arra, hogy teljesen díjmentesen raktáron lévő gyönyörű ruháinkat felpróbáljátok. Ezeken a napokon személyes tanácsadással és megélepetésekkel várunk. :-)

Kérlek, foglalj időpontot minden esetben, amikor megszeretnél minket látogatni az alábbi elérhetőségeink egyikén. 

Bejelentkezni az info@weddingdesignerdress.com e-mail címen vagy messengeren (kérlek, saját néven jelentkezz be, mert vendégként nem mindig működik) vagy a 06204349333- as telefonszámon lehet. Várunk Titeket sok-sok szeretettel! :-)

PickUp Point szolgáltatásunk illetve nyílt napos rendezvényeink díjmentesen vehetőek igénybe. 

Nem megfelelőek Neked Nyílt Napjaink időpontjai? Van lehetőség egyedi kérések teljeítésére és időpont foglalásra is. Ebben az esetben a próba díja: 5000.- forint/alkalom, amit ruha vásárlás esetén természetesen beszámítunk.

Az alábbi ruhák mind raktáron vannak, így előrendelés nélkül rövid szállítási idővel szállítjuk Őket vagy személyesen próbálhatóak Esküvői Gardróbunkban! :-)

Kategóriák