GYAKORI KÉRDÉSEK

             A vásárlás menete  - Szállítási feltételek - Külön menüpontban található

Milyen méretet érdemes Online rendelni?

Mageraletta Tipp: A menyasszonyi ruhák méretezése sokszor rendhagyó, érdemes a mérettáblázat alapján vásárolni, ami minden ruhánál a fényképek között vagy a leírásban megtalálható. Inkább egy kicsit nagyobb ruhát tanácsos választani, mert azt nagyon szépen az alakodra tudja alakítani 1-2 méretig egy varrónő. Ha nem vagy biztos a méretben, kérlek bátran írj nekünk chaten vagy az info@weddingdesignerdress.com e-mail címen, szívesen segítünk megtalálni a számodra tökéleteset. :-)

Van beépített melltartó a ruhákban?

A ruháink többsége beépített melltartóval és merevítéssel készül, így biztosan stabilan és tökéletesen fognak állni rajtad a Nagy Napon!

Eltérések előfordulhatnak, de ezt minden esetben feltüntetjük a leírásban.

Mi is az a Paypal és miért jó Paypalon keresztü intézni online vásárlásaimat?


Bátran csatlakozz ahhoz a 192 millió aktív felhasználóhoz, akik világszerte PayPalt használnak az online vásárlásaiknál. Ez a hatalmas számú felhasználó nem véletlen! Mindenki kockázatosnak érzi az online vásárlást, ugyanakkor kényelmesebb, gyorsabb és sok esetben olcsóbb is, illetve a világból bárhonnan tudsz ezáltal vásárolni. Azonban mindenki fontosnak érzi, hogy a lehető legbiztonságosabban intézze elektronikus vásárlásait. Erre nyújt nagyon jó megoldást a Paypal zseniálisan kidolgozott rendszere.


- Biztonságosabb és gyorsabb

Fizessen online PayPal-jelszavával, így nem kell megadnia pénzügyi adatait. Emellett nyugodt lehet, hiszen jogosult vásárlásait fedezi a Vásárlói védelem. 

Vásárlói védelem

Ha egy Ön által online megvásárolt arra jogosult tétel nem érkezik meg, vagy nem felel meg az eladó által leírtaknak, akkor a PayPal vásárlói védelem programja a tétel teljes összegét, valamint a postaköltséget is megtérítheti Önnek. Ha az eBayen vagy bármely más webhelyen a PayPallal fizet, jogosult vásárlásait a Vásárlói védelem fedezi. A szolgáltatásra a mindenkori feltételek érvényesek. (bővebben itt: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/paypal-safety-and-security)

- Különféle eszközökön, világszerte

Egyetlen számlával világszerte milliónyi kereskedőnél vásárolhat és barátai pénzét szinte bárhonnan visszafizetheti. A PayPal alkalmazással menet közben is kezelheti számláját bármilyen eszközzel.

Legtöbbször ingyenes, mindig előre ismert

A PayPal-számla megnyitása és a PayPal használatával történő vásárlás is ingyenes, kivéve devizaátváltás esetén.

- Egyszerű és kényelmes

Fizessen online PayPal-jelszavával, így nem kell megadnia pénzügyi adatait. Vagy fizessen még gyorsabban a One Touch™ segítségével, maradjon bejelentkezve, és fizessen jelszavának megadása nélkül. És nyugodt lehet, mert jogosult vásárlásai számára rendelkezésre áll a Vásárlói védelem program.

További információ: 

https://www.paypal.com/hu