KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ESKÜVŐI RUHÁK ÉRTÉKESÍTÉSE


Kedves Menyasszony,

Először is szívből gratulálok az eljegyzésetekhez! :-)

A webáruházról:

Ez az oldal azzal a céllal jött létre, hogy segítsen a magyar menyasszonyoknak világhírű top designerek által tervezett és kivitelezett  luxus minőségű ruhákhoz kölcsönzési áron kockázat nélkül hozzá jutni. A legtöbb ruha Magyarországon csak nálunk elérhető!

Tudom, hogy a mennyasszonyi ruha felpróbálása nagyon fontos, de ha korábban próbáltál a kölcsönzőkben hasonló fazont és tetszett, de saját ruhára vágysz, a legjobb helyen jársz. Ha lenyűgöz egy ruha és eltudnád képzelni magadon  a nagy napodon nincs más dolgod, mint megrendelni, paypalon keresztül biztonságosan kifizetni és pár nap alatt kiszállítjuk neked az álom ruhát és feltudod próbálni. Ha valamiért mégsem tetszene, akkor 3 napon belül szólsz és amint sértetlenül visszaküldted a ruhát már vissza is utalom a pénzed, még a visszapostázásban is segítek, ha szeretnéd. Ennyi az egész. Lehet, macerásabbnak tűnik, mint a kölcsönzés, de a ruha csak a tiéd lesz, nem veszik még fel előtted kitudja hányan, átalakíthatod kedvedre, nem kell rá az esküvő napján úgy vigyázni, mint a hímes tojásra és utána megtarthatod emlékbe, vagy el is adhatod, amivel összességében még olcsóbb lesz végül a ruhád. Ha megtetszett valamelyik ruha és egyedi, saját ruhára vágysz a Nagy napon, ne habozz, vágj bele, rendeld meg álmaid ruháját még ma!

Rólam:

A nevem Magera Nikoletta. Professzionista versenytáncos, táncpedagógus és rendezvényszervező vagyok. Gyermekkorom óta rajongok a gyönyörű dolgokért, mint amilyen a tánc, a csillogásért és a szép ruhákért. Leginkább mindig is a designer menyasszonyi ruha költemények nyűgöztek le. Mindig csak távolról szemléltem ezt a különösen szép világot, vártam, hogy egyszer menyasszony legyek és felpróbálhassam a ruhákat én is. És eljött a várva várt nap, egy csodaszép augusztusi napon Párizsban az Eiffel-torony lábánál a szerelmem megkérte a kezem. Innentől kezdve nem volt megállás, azok a csodaszép ruhák, amiket eddig csak távolról figyeltem már karnyújtásnyira kerültek hozzám és bizony varázslat történt, pont ugyanúgy éreztem magam, mint a táncparketten megtett első lépésem után, szerelmes lettem a ruhákba, amik szinte megszólalnak, az anyagukba, a díszítésükbe, a mozgásukba, pontosan annyira tökéletesen kivitelezettek, mint egy harmonikus táncmozdulat.

 Ezek után nem lehetett kérdés, hogy csakis top designer ruhában mehetek férjhez, azonban most jött a nem is olyan aprócska, sokak számára ismert buktató ...nem tudom megfizetni...

Elkeztem megszálottan kutatni, hogyan tudok hozzájutni az eredeti ár (500.000-10.000.000) töredékéért egy tervezői ruhához. Angliában élünk és több hónapos nemzetközi kutatás és rengeteg ruha felpróbálása után Amerikában találtam egy aukciót és ott tudtam hozzá jutni megfizethető áron álmaim Vera Wang ruhájához. 

Megrendeltem, kifizettem a még így sem kevés összeget, ami elég rizikós volt. Mi lesz, ha átverés? Mi lesz, ha van valamilyen rejtett hibája? Ha nem lesz jó a mérete? Ha nem érkezik meg egy másik földrészről? Ha...?Ha...?Ha..? Rengeteg kérdés merül fel egy online megrendelt menyasszonyi ruha kapcsán. Egyikre sem tudhattam pontosan a választ, így kockáztattam. Benne volt a pakliban, hogy elveszítek egy nagyobb összeget  és még mindig nem lesz meg a ruhám. Hogy miért vállaltam ennek ellenére a rizikót? Mert még így is úgy éreztem, hogy megéri álmaim ruhájáért. Megéri kockáztatni egy olyan anyagból készült, tökéletesen kivitelezett ruháért, amit ha felvesz az ember, akkor egyszerűen valódi sztárnak érezheti magát, az élete főszereplőjének. Hiszek benne, hogy mi menyasszonyok tartozunk magunknak annyival, hogy nem adjuk fel a gyermekkori álmainkat és olyan ruhában mondjuk ki a boldogító igent, amiben mi lehetünk a nagy napunk egyértelmű főszereplői.

Ez a webáruház azért jött létre, mert szeretném megkönnyíteni a menyasszonyok dolgát, szeretném, ha nem kellene megalkudniuk valami olcsó kinézetű ruhával életük legszebb napján csupán azért, mert az átlag magyar menyasszonynak nincs designer ruhára elég pénze.

Mi is megérdemeljük a legjobbat életünk legszebb napján! Hogy a nagy nap tökéletes legyen! 

Kívánom minden kedves menyasszonynak, hogy találja meg azt a ruhát, amiben Királynőnek érzi magát!

Bármilyen kérdéssel bátran keressetek! :-)

Sikeres vásárlást és sok boldogságot kívánok! :-)

Szeretettel:

Magera Nikoletta