SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK 

A szállìtási idő általában 1-8 hét, attól függően , hogy a ruha raktáron van-e. Azonban a mostani vírusos helyzetben előfordulhatnak csúszások. Megértésüket köszönjük!

 A szállìtás ingyenes,  postával vagy futárszolgálattal történik és egy követési számmal mindig nyomon követhető a csomag éppen merre jár. :-)

A házhozszállítás díjszabása:

  • Magyarország: Ingyenes
  • Ausztria: 7990.- forint
  • Németország: 7990.- forint
  • Szlovákia: 7990.- forint

6. Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számitott 1-4 hét. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron vagy méretre készül, 4-8 hét

7. Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag valamely ismert futárszolgálat vagy a posta kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag áttudja venni. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken vagy chaten rendelkezésére állunk. 

 Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.