Egy pár szó rólam... :-)

2019.01.31


A nevem Lódi-Magera Nikoletta. Professzionista versenytáncos, Pedagógus és Brand Manager vagyok. Gyermekkorom óta rajongok a gyönyörű dolgokért, mint amilyen a tánc, a csillogásért és a szép ruhákért. Leginkább mindig is a designer menyasszonyi ruha költemények nyűgöztek le. Mindig csak távolról szemléltem ezt a különösen szép világot, vártam, hogy egyszer menyasszony legyek és felpróbálhassam a ruhákat én is. És eljött a várva várt nap, egy csodaszép augusztusi napon Párizsban az Eiffel-torony lábánál a szerelmem megkérte a kezem. Innentől kezdve nem volt megállás, azok a csodaszép ruhák, amiket eddig csak távolról figyeltem már karnyújtásnyira kerültek hozzám és bizony varázslat történt, pont ugyanúgy éreztem magam, mint a táncparketten megtett első lépésem után, szerelmes lettem a ruhákba, amik szinte megszólalnak, az anyagukba, a díszítésükbe, a mozgásukba, pontosan annyira tökéletesen kivitelezettek, mint egy harmonikus táncmozdulat.

Ezek után nem lehetett kérdés, hogy csakis top designer ruhában mehetek férjhez, lehetőleg a sajátomban, azonban most jött a nem is olyan aprócska, sokak számára ismert buktató ...nem tudom megfizetni...

Elkeztem megszálottan kutatni, hogyan tudok hozzájutni az eredeti ár (500.000-10.000.000) töredékéért egy tervezői ruhához. Angliában élünk és több hónapos nemzetközi kutatás és rengeteg ruha felpróbálása után Amerikában találtam egy aukciót és ott tudtam hozzá jutni megfizethető áron álmaim Vera Wang ruhájához.

Megrendeltem, kifizettem a még így sem kevés összeget, ami elég rizikós volt. Mi lesz, ha átverés? Mi lesz, ha van valamilyen rejtett hibája? Ha nem lesz jó a mérete? Ha nem érkezik meg egy másik földrészről? Ha...?Ha...?Ha..? Rengeteg kérdés merül fel egy online megrendelt menyasszonyi ruha kapcsán. Ráadásul nem volt lehetőségem vissza sem küldeni, ha nem jó. Egyikre kérdésre sem tudhattam pontosan a választ, így kockáztattam. Benne volt a pakliban, hogy elveszítek egy nagyobb összeget és még mindig nem lesz meg a ruhám. Hogy miért vállaltam ennek ellenére a rizikót? Mert még így is úgy éreztem, hogy megéri álmaim ruhájáért. Megéri kockáztatni egy olyan anyagból készült, tökéletesen kivitelezett ruháért, amit ha felvesz az ember, akkor egyszerűen valódi sztárnak érezheti magát, az élete főszereplőjének. Hiszek benne, hogy mi menyasszonyok tartozunk magunknak annyival, hogy nem adjuk fel a gyermekkori álmainkat és olyan ruhában mondjuk ki a boldogító igent, amiben mi lehetünk a nagy napunk egyértelmű főszereplői. :-)