Alfred Angelo

Nincs raktáron 40/42! - 60%

Organza báli fazonú menyasszonyi ruha gyönyörűen díszített áttetsző tüll-csipke felsőrésszel és szív alakú kivágással

Új - Kiállítási darab

Méret: 40/42

Hossza (a nyaki gödröcskétől mérve):154 cm

Szállítás: ingyenes.-

A ruha száma: 950

Színe: metálos arany/elefántcsont (a kiemelt képen egy fehér/ezüst ruha látható, a többi képen látható jól az általunk árult ruha valódi színe)

A ruha sosem hordott, csak próbálva volt. Eredeti címkével ellátott kiállítási darab, semmilyen átalakításon nem esett át, eredeti állapotban kapható. Csodaszép. :-)

Megjegyzés: A hátrészben nincsen anyagbélés, csak az elejében. (lásd 4-5. kép)

Ez az Alfred Angelo Sapphire kollekciójából származó csodálatos báli fazonú ruha Magyarországon csak nálunk kapható. Káprázatos organza és tüll szoknyája van hosszú uszállyal, amely drámai szívalakú fedett résszel és ujjatlan áttetsző tüll-csipke felsővel rendelkezik. Az átlátszó arany virágmintás csipke- tüll rész gyönyörűen díszített fémes csillogását a strasszok, égkövek és kézzel felvarrt különleges aranyszínű gyöngyök teszik varázslatossá. A hátrészt a fedett gombsor egészen a nyaktól a hosszú uszály végéig kíséri, ezzel roppant elegáns külsőt kölcsönöz ennek a különlegesen szép ruhának. Ha valami egyedi, elegáns fenségesen királynői ruhára vágysz, ez a Te ruhád!

Kérlek, ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot, azért vagyok, hogy segítsek megtalálni álmaid ruháját! :-)

Szállítás: ingyenes

Fontos! Vásárlás esetén kérem az ingyenes opciót vállasztani. Köszönöm.

*Az árak angol fontban értendőek, a ruhák ára forintban is felvan tüntetve, ez azonban tájékoztató jellegű, az aktuális árfolyam függvényében változhat.  

280 000 Ft 700 000 Ft